Omega @ Omega Live

OMEGA TV ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

 OMEGA TV ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

 

100 Mystery Boxes ΟΛΑ κερδίζουν!

 

Ένα όμως από αυτά κρύβει το μεγάλο δώρο. Ένα ολοκαίνουργιο RANGE ROVER E VOGUE.

 

Βρές το και κάντο αμέσως δικό σου!

 

Ακόμη όμως και αν δεν το βρείς, κερδίζεις 3.000 ευρώ μετρητά.

 

Όροι και προϋποθέσεις:

 

Ο τηλεοπτικός σταθμός OMEGA TV σε συνεργασία με την GOLDEN TELEMEDIA πιο κάτω «ο διοργανωτής» προκηρύσσει διαγωνισμό με τους πιο κάτω όρους:

 

 1. Στο προωθητικό διαγωνισμό δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι μόνιμα εγκατεστημένοι στη Κυπριακή Δημοκρατία με βάση τον περί Αλλοδαπών και Μεταναστεύσεως Νόμο, κεφ 105.
 2. Στο διαγωνισμό δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν οι εργοδοτούμενοι και οι συγγενείς τους μέχρι πρώτου βαθμού του τηλεοπτικού σταθμού Omega TV και της εταιρείας Golden Telemedia Ltd.
 3. Για να λάβει κάποιος μέρος στη κλήρωση θα πρέπει να στείλει με γραπτό μήνυμα (SMS) την λέξη WIN στον αριθμό 6600 (χρέωση €2.03 ανά SMS συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ ή να στείλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) την λέξη WIN στο [email protected] ή να αποστείλει ταχυδρομικώς την λέξη WIN στο Ταχυδρομικό κιβώτιο 24688, 1302 Λευκωσία. Ακολούθως ο αποστολέας θα λαμβάνει ένα μοναδικό κωδικό ο οποίος και θα αποτελεί μία συμμετοχή στην κλήρωση.
 4. Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν είναι απαραίτητη η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποστείλει τα απαραίτητα στοιχεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ταχυδρομικώς στις διευθύνσεις που αναγράφονται στην παράγραφο 3, τουλάχιστο 5 μέρες από την διεξαγωγή της κλήρωσης που θα διεξαχθεί. Σε κάθε τοιαύτη περίπτωση ο διοργανωτής θα αποστέλλει στον κάθε αποστολέα τον προσωπικό του κωδικό που θα αποτελεί μια συμμετοχή στην κλήρωση. Σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση ή και παράλειψη του ταχυδρομείου να παραδώσει το δελτίο ο διοργανωτής δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη.   
 5. Κάθε κωδικός αποτελεί και μία συμμετοχή στην κλήρωση, ενώ κάποιος μπορεί να συμμετέχει στη κλήρωση με όσες συμμετοχές επιθυμεί.
 6. Ο Διαγωνισμός αρχίζει στις 27/04/2020 και λήγει στις 15/07/2020 τα μεσάνυχτα.
 7. Στο τέλος της πιο πάνω περιόδου θα διεξαχθεί κλήρωση κατά την οποία θα προκύψει ο νικητής του διαγωνισμού. Θα κληρωθούν επίσης δύο επιλαχόντες. Η ημερομηνία της κλήρωσης θα ανακοινωθεί και γνωστοποιηθεί προσωπικά σε όλους τους συμμετέχοντες σε μεταγενέστερο στάδιο.
 8. Ο νικητής θα έχει την υποχρέωση να παραβρεθεί στον χώρο που θα του υποδειχθεί στην Λευκωσία έτσι ώστε να λάβει μέρος στην εκδήλωση όπου θα έχει εξασφαλισμένο το ποσό των € 3.000 ενώ θα έχει και την ευκαιρία να διεκδικήσει και ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο μάρκας Range Rover E Vogue με την άδεια κυκλοφορίας πληρωμένη.
 9. Ο νικητής για να αποκτήσει δικαίωμα να διαγωνιστεί στην εκδήλωση θα πρέπει απαραιτήτως να απαντήσει σωστά σε μια ερώτηση. Στην περίπτωση που δεν απαντήσει σωστά στην ερώτηση τότε θα διεξαχθεί κλήρωση ανάμεσα στους δύο επιλαχόντες όπου και θα αναδειχθεί ο νέος νικητής. Αμέσως ο νέος νικητής θα υποβληθεί σε μια ερώτηση για να αποκτήσει δικαίωμα να διαγωνιστεί στην εκδήλωση, κ.ο.κ.
 10. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο νικητής θα πρέπει να επιλέξει μία εκ των 100 φακέλων που θα βρίσκονται στον χώρο της εκδήλωσης και αυτόματα θα κερδίσει το ποσό των € 3.000 ή το αυτοκίνητο μάρκας Range Rover E Vogue αναλόγως με το τι θα αναγράφει ο φάκελος ο οποίος θα επιλέξει. Διευκρινίζεται ότι όλοι οι φάκελοι θα είναι κλειστοί με σφραγίδα ασφαλείας.
 11. Ο υπεύθυνος της εκδήλωσης θα έχει στα χέρια του (πριν ο νικητής επιλέξει τον φάκελο που επιθυμεί) ένα φάκελο στην συνέχεια ‘ο φάκελος επαλήθευσης’ ο οποίος θα περιέχει τον αριθμό του φακέλου που θα βρίσκεται το αυτοκίνητο μάρκας Range Rover E Vogue.
 12. Στην περίπτωση που ο φάκελος ο οποίος θα επιλέξει ο νικητής δεν είναι ο φάκελος με το αυτοκίνητο μάρκας Range Rover E Vogue, ο υπεύθυνος της εκδήλωσης θα ανοίξει αμέσως τον φάκελο επαλήθευσης στην παρουσία όλων των παρευρισκομένων και για σκοπούς επαλήθευσης, αξιοπιστίας και διαφάνειας της όλης διαδικασίας θα υποδείξει τον αριθμό του φακέλου στον οποίο βρίσκεται το αυτοκίνητο μάρκας Range Rover E Vogue.
 13. Στην εκδήλωση θα υπάρχουν 100 φακέλοι οι οποίοι θα περιέχουν 100 μικρότερους σφραγισμένους φακέλους ασφαλείας με τα πιο κάτω ποσά: 99 Φάκελοι που θα περιέχουν το ποσό των € 3.000 και ένας φάκελος που θα περιέχει το αυτοκίνητο μάρκας Range Rover E Vogue.
 14. Ο νικητής θα έχει την επιλογή να επιλέξει μόνο ένα φάκελο ανάμεσα από τους 100.
 15. Η λήψη, καταχώρηση, επεξεργασία των συμμετοχών θα διενεργείται βάση του ειδικού γνωστού προγράμματος της Golden Telemedia.
 16. Το ποσό των € 3.000 ή το αυτοκίνητο μάρκας Range Rover E Vogue θα παραληφθούν μόνο από τον ίδιο τον νικητή.
 17. Ο διοργανωτής του διαγωνισμού διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το προωθητικό πρόγραμμα ή να προβεί σε τροποποίηση των όρων και των χρόνων αυτού, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση.
 18. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα προβολής του διαγωνισμού και του νικητή στα ΜΜΕ και τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος.
 19. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προϋποθέτει  και συνεπάγεται  την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και των κανονισμών του παρόντος διαγωνισμού.
 20. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη της προωθητικής ενέργειας, τις 31/07/2020 ή σε περίπτωση σύντμησης της χρονικής διάρκειας του διαγωνισμού, οι συμμετοχές δεν θα είναι πλέον δυνατές, όσες πραγματοποιηθούν μετά από τη χρονική διάρκεια αυτή θα θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και δεν θα δεσμεύουν τον διοργανωτή. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συνδρομητές τεκμαίρεται να αποδέχονται  τους παρόντες όρους και δεν θα έχουν οποιαδήποτε απαίτηση για παράδοση του δώρου μετά τη λήξη του διαγωνισμού ή άλλως πως.
 21. Η Golden Telemedia δηλώνει ότι θα τηρήσει αρχείο βάσει του Γενικού κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) με τα    στοιχεία που δηλώνουν οι συμμετέχοντες, συγκεκριμένα τον αριθμό της κάρτας SIM από τον οποίο αποστέλλεται ο κωδικός για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό καθώς και την ώρα αποστολής του μηνύματος. Τα στοιχεία επικοινωνίας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τον διοργανωτή για σκοπούς ενημερώσεως των υποκειμένων ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με τον Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Η Golden Telemedia δίνει το δικαίωμα στους χρήστες / μέλη να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να αδρανοποιήσουν την ιδιότητα του μέλους με ένα απλό τηλεφώνημα στο 80003008 ή αποστέλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]
 22. Η συμμετοχή στον παρόντα Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος τήρησης και επεξεργασίας των στοιχείων του από τους Διοργανωτές αποκλειστικά για τους σκοπούς του Διαγωνισμού και μόνο. Ο συμμετέχων και υποκείμενο επεξεργασίας των προσωπικών στοιχείων, που αναφέρονται ανωτέρω, έχει δικαίωμα πρόσβασης, εναντίωσης, τροποποίησης και διαγραφής των στοιχείων του που τηρούνται κατά τις ειδικότερες διατάξεις του Γενικού κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), καθώς επίσης και δικαίωμα πρόσβασης με τη βοήθεια εξουσιοδοτημένου προσώπου της Golden Telemedia.
 23. Η χρήση των Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας της Golden Telemedia προϋποθέτει ότι οι ενδιαφερόμενοι διάβασαν ή άκουσαν προσεκτικά όλους τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας των Υπηρεσιών και αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα αυτούς. Ειδικότερα οι ενδιαφερόμενοι αποδέχονται ότι η χρήση των συγκεκριμένων Υπηρεσιών επιβεβαιώνει ότι ο χρήστης αποδέχεται αυτούς τους όρους και επιθυμεί να ενημερώνεται εντελώς δωρεάν με e-mail ή με sms μηνύματα ή με οποιαδήποτε άλλα μέσα για νέες ή υπάρχουσες υπηρεσίες ή πληροφορίες ή και προσφορές και δώρα σε προϊόντα και Υπηρεσίες της εταιρείας. Η Golden Telemedia δίνει το δικαίωμα στους χρήστες / μέλη να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να αδρανοποιήσουν την ιδιότητα του μέλους με ένα απλό τηλεφώνημα στο 80003008 ή αποστέλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]
 24. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διοργανωτής για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ή παρεπόμενες ζημιές, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση, κακή απόδοση ή οποιοδήποτε ελάττωμα του δώρου που θα παραδοθούν από τους προμηθευτές. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί και/ή ζημιά και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς, κατά τη χρήση των δώρων, ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία.
 25. Ο νικητής συναινεί ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους του Διοργανωτή προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου και του Διαδικτύου (Internet), εφόσον το επιλέξει ο Διοργανωτής. Το όνομα του νικητή του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί μέσω οποιουδήποτε τρόπου επιλέξει ο Διοργανωτής, ο οποίος και διατηρεί ρητά το δικαίωμα να γνωστοποιήσει τον νικητή που θα κερδίσει το έπαθλο με οποιοδήποτε τρόπο και κάθε πρόσφορο μέσο όπως - ενδεικτικά και όχι περιοριστικά - φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει παν ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή του επάθλου, άνευ ουδεμίας προσθέτου αμοιβής προς τους συμμετέχοντες.
 26. Ο Διοργανωτής διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή και επανάληψης της εκάστοτε κληρώσεως, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα ή δεν έχει πληρώσει τον λογαριασμό του τηλεφώνου από το οποίο συμμετέσχε στον διαγωνισμό
Τελευταία Βίντεο - Περισσότερα


ΑΙΧΜΕΣ 15/07/2020

ΑΙΧΜΕΣ

15/07 16:51

ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ 15/07/2020

ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ

15/07 15:39

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ 15/07/2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ

15/07 13:00

OMEGA NEWS 14/07/2020

OMEGA NEWS

14/07 21:35

Omega Επικοινωνία